JellyPages.com

Ahad, 23 Disember 2012

mudah mudahan

sekarang aku ramai kawan . ramai ke ? ramai lahh lebih dari 3 orang bak kata kawan aku .. haha btw aku syukur sangat sebab masih ade ikatan yang utuh antara aku dengan kawan-kawan lain.
kawan-kawan sekolah aku , masih lagi contact .. 
kawan baik aku
ain , tyra , tyeka , peah
kawan masa zaman sekolah dulu yang tiba-tiba gaduh then senyap mcm tu je pun alhamdulillah dah berbaik balik dengan dia .. bila ingat2 balik Ya Allah , sayang nya persahabatan tu pernah putus sekejap dulu ..
mudah-mudahan hubungan kawan nie kekal sampai bila-bila ..

kat PLKN pun aku ade kawan-kawan
sayang sangat dengan diarong sebab 3 bulan je masa ktorg kenal , nak rapat , same-same
lepas balik dari PLKN ade yg jumpe-jumpe tapi aku payah sikit nak jumpe dorang ..
biasalah aku kan anak manja mak ayah 
tu berat sikit .. hihi
harap dengan kejauhan nie masih bertahan lagi hubungan kawan kami
kawan yang kat sarawak sana tu pun aku tak lupekan and akan contact bila ada masa .
weehhaaa !

aku habis zaman sekolah , zaman PLKN
aku masuk alam menara gading
Alhamdulillah pilihan aku masuk UNISEL
and aku kenal ramai orang kat sini
senior , junior , sebaya semua ade
kikie , wanie 
budak rumah dari sem 1 .. 
tapi  masuk sem 4 wanie dah tak serumah ngn aku n kikie
selalu aku n kikie salu same same 
walaupun dah tak serumah ngn wanie , tetap rapat ngan dia jugakk .. lepak same-same
kawan kawan kelas yang lain , ketupat , kawan unisel yang lain pun aku sayang
mudah-mudahan hubungan persahabatan nie kekal sampai syurga :)
kat unisel jugak aku kenal mama n mumy
senior niee
sorang dah habis belajar dah .. sorang lg otw ..
huhu sayang dorang sangat .. dah mcm kakak ktorg masa kat unisel ^_^

kat unisel jugak aku kenal someone
special bagi diri aku
syazwan :)
aha ! dia kawan aku , bestfriend , boyfie , hubby semua nya dia ..
sayang kat dia sangat sangat .. haha ! kegilaan jadi bila dengan dia
mereng layan kerenah dia okay .. 
saya sayang awak , hubby
mudah-mudahan hubungan nie kekal sampai jinjang pelamin ! 
amboii kau , gatal ! haha
kekal sampai syurga ..

me love all of you 
#hugs

Tiada ulasan:

Catat Ulasan