JellyPages.com

Selasa, 26 Jun 2012

mak kata , ayah kata

assalamualaikum , hi !


haritu aku balek rumah . lama kot ta balek ! asek ade program je kann . waaaw ! pastu ayah buad satu meeting family . nak bincang sal anak2 and perkembangan bagai and ade satu problem melanda family aku . bincang punya bincang . mak pun cakap ngan aku . macam mana dengan kos aku yang aku tgh study sekrang nie ? sebab mak pun taw aku memang anti dengan budak-budak . hehh tak berkenan lah aku . *takde ciri2 keibuan lagi* 


ahaha , cerita punya cerita , alhamdulillah berkat doa mak aku , berkat mak ayah soh amek kos nie , aku dah boleh terima slow2 ape yang aku belajar and nak ngadap budak2 . mak salu pesan dengar nasihat mak ayah , i`allah berjaya . mak taknak aku jadi macam adik beradik aku yg lain . kerja tak menentuu . susah kan nak cari kerja sekarang niee . takpe mak ! demi mak , adik teruskan semua niee . waaaw ! 


mak salu pesan , jangan terlalu stress .. yes ! sekrang adik dah slow2 kawal emosi adik . even mak tataw ape dah jadi dengan hati , jiwa , raga adik .. hihi muax ! sayang mak illeerr2 .. 


mak ayah soh aku jaga kesihatan aku leklok . mungkin ada something bakal berlaku tapi nie semua kerja Tuhan .. cuma boleh berdoa , aku sihat2 saja . aku taknak susahkan hati semua orang lagi :)

Khamis, 14 Jun 2012

T___T

AWAK , MAAFKAN SAYA !

Sabtu, 9 Jun 2012

cerita kita :)

26 mei 2012 . 


harinie kite kua sama-sama lagi . seronok gila sebab salah satu impian saya dah tercapai lagi . awak taw tak ape ? saya punye impian nak pergi pantai same-same dengan awak sayang . akhirnya saya dapat pergi tanpa perancangan yang betul . haha ! saya hepy sangat . duduk dengan awak tepi pantai , main layang-layang .. serius saya hepy sangat ! 


actually memang favourite saya main layang-layang . sebab tu dulu saya suka pergi metropolitan . then nie kat pantai pun saya nak main layang-layang lagi . haha ! 



macehh awak , sebab layan je kerenah saya yang tah hape2 niee . haha ! saya sayang awak tahuu :)
masa nie , maa and kikie ade same .. buat haritu jadi lebey seronok . 




mase nie awak demam kan sayang . so , awak tak berapa nak hyper . hiho xD . dari kul 5 sampai sunset saya , awak , maa n kikie at pantai . lepas je balek dari pantai , perut lapar gila lah pulokk ! maa ajak p mcD . time at kaunter maa cakap maa nak belanja semua anak2 maa . issh ! thanks maa . serius terharu maa banyak belanja semua . hee . dah habis makan pun , maa belanja aiskrim lagi , memang tegang gila perut time niee :D

masa at mcD , maa kua kan woody woodpecker ! haha gara2 maa kate dagu tu bahu . haha ! macam-macam oh maa nie . macam rumah je dia buad mcD tu . hepy gila ! eh , ade lagi 2 jam kite sewa kete tuu . sudah nye maa ajak g karok . maa pun mang teringin nak karokk :D

masa at dalam niee , kikie jadi DJ . dia yang pilih semua lagu , maa n awak nyanyi . haha ! time nieh saya dah sakit tekak sebab banyak telan aiskrim . adeyyh . mase awak nyanyi satu lagu tibe2 hati saya tersentuh . mengenang air mata saya awak . tapi saya tahan je . saya pandang blah belakang . then awak tye saya , saya okay ke tak . n jujur nya saya cakap at awak yang saya nak nangis . haa ! haameekk , mang saya nanges sungguh kat bahu awak sayang . macehh bagi saya pinjam bahu awak . rasa disayangi lah pulokk ! hiho xD

kalau time nie korem family cukup mesti lagi bes . ade mumy and fieek sekali . pape pon harinie , hari kenangan aku dan dia :') sayang awak atomen ^^



Jumaat, 1 Jun 2012

sayang mereka :)

bila dah malam terkenang macam-macam kenangan . nak nak pulak bila kawan aku dah mula dengan luahan dia and aku pon rasa nak menaip malam nie . sem 2 pertemukan kami , perjalanan ke Kedah mengeratkan kami , education night perjodohkan kami , i`Allah kekal hubungan ini . 


dah macam pantun . haha ! bila engat kenangan aku , kikie , syazwan and fiek kat kedah tu rasa bersyukur sangat sebab Allah eratkan lagi hubungan tu . kami still lepaking , makan burger same-same , keluar sama-sama , buat kerja sama-sama . rasa hepy sangat sebab time  nie ktorang bergelak tawa , sedih , gurau sama2 ..


sedih sangat sebab masuk sem 3 nie , kitorang jarang lepak sama2 . makan burger sama2 . my wish ! nak sangat lepaking ramai2 macam dolu-dolu balek . 


fiek , kikie , wawan and wan :)



seronok sangat sebab persahabatan kitaorang mula dari sini :)

kitaorang kerja same-same , hepy sangat :)



dalam masa yang sama, ktorang dapat mumy and mama yang terbaek punye :D



sem 2 memang sem yang happening . hubungan aku ngan mereka semakin erat and serius macam satu family . kami lengkap dah macam 4 beradik then ade mumy and mama . mama suke buad bunyi woody woodpecker ! omey ilerr . mumy lak suke nak babap2 then nak bantai . aww suweet . aku mohon hubungan kami sentiase diberkati Allah , kekal sampai ke Jannah tanpa ade sesape yang memutuskan .