JellyPages.com

Selasa, 7 Februari 2012

salah faham KOT =='

assalamualaikum .

hi.

dah lame aku tak update blog nie kan . terasa nak menangis update kali nie . first aku rase tertekan sangat sebab satu masalah peribadi . tak perlu lah korang taw . then , tiba-tiba petang nie aku ade salah faham sikit dengan atomen aku . aku ade sakitkan hati dea tanpa aku sedar kot . dea marah sangat ngn aku . tapi aku tataw ape aku buad kat dea . awak , jgn marah saya , saya tak taw pape :(

second , aku hilang dah kawan baik aku a.k.a bestie aku . salah faham jugak . aku tataw lah cmne ley naik isu nie . mungkin atas perasaan yang dah lame pendam , then akhirnya kuar jugak kata2 tu . then skg dah berpusing2 cerita dea . aku pon dah naek pening , yg aku taw , aku tak buad semua tu . tp kalau kawan aku tu agp aku salah , aku mntk maaf sangat2 n kalau dea dah tanak aggp aku kawan dea lagi , aku terima . sebab aku gagal jadi kawan untuk kau .

kbai