JellyPages.com

Sabtu, 30 Julai 2011

terasa kehilangan dea :(



kenape aku menangis sorang2 nie . ermm , aku sedih . tahap gaban la kot . kenape ye ? aku terasa kehilangan dea . dea ? ta perlu tahu la sape . janji orang 2 penting dalam hidup aku . aku dekat ngan dea tapi aku rase dea mcm jaoh gile ng dea , sedihh . aku tgk dea heppy ngan yg laen . mungkin muke je heppy. tp at aty dea mungkin same cam aku . aku nak pg kat dea mcm dulu . tp bile aku tgk dea salu ng mereka2 , tak jd la aku na pg . knp ye ? aku pon tatao . mcm janggal pon ye gak . haihh , sumpah AKU RENDU KAU ! bile tgk gadget dea , aty rase sedey je . sbb asek muke yg same je aku tgk . mybe korang ta paham . tp aku na tulis gak . aku perlukan someone . dulu dea salu story mory ng aku , skg mcm org asing . bile tye , tade pape . mungkin dea da jumpe org yg lg senang dea na story mory . its okay . janji dea bahagie . aku tanak spoil kan mood dea . dea ade hak berkawan . bukan aku je kawan dea . betol kan ? hopefully dea heppy salu walau aku tade dekat dgn dea. kalau  jadi mcm dulu sumpah aku nak PELUK kau . aku tengah nangis . aku harap kau tahu . tapi kau tak kan tahu sbb kau tak tye aku . even mceg aku pon kau jarang nak balas . sumpah aku TERASA kehilangan kau . aku sedih weyh . sangat . 

Rabu, 27 Julai 2011

unisel :)

fuhh fuhh .. behabokk ! da lame aku ta meng UPDATE bloggie tersayang nie . ohh my boo ,, sorry! bg kauu behabukk .. HAHA :)
 see the title 2 .. hee aku di UNISEL ! yeah2 .. semangat ! haha .. bakal cekgu doehh ! grrr ^^ mcm ta pecaye . pdahal nie laa bidang yg aku elak . :)
 haihhh . na cite sal ari petama sampai skang mang pnjg , tp pdulik hape aku . na gak na gak ! bace awww hehe 


                                                             PENDAFTARAN


9 julai 2011 aku p jejak kaki at unisel nie . sampai2 je sarapan dulu ng fmily .. pas 2 dok at bawah khemah tggu regstration bukak .. awal kott aku smpai .. hehe dpt numbe 21 . amboihh smngt kawan ^^
masuk main hall , settle kan bgai2 sume . dapat laa aku JACKET unisel n BEG orange unisel yg tersemad .. :)


                                     MASUK ASRAMA a.k.a KONDO

hah , amekk kau . kondo taw . nampak no nipunyee . pangsapuri je ..ta mcm hostel u u yg laen . unisel je kot cmnie . aceh cehhhh poyo kan kannn .. hee , yoo pas dapat kunci umah , pogeii laa awak mancari hostel yg da di bagi . dup dap dup dap jantung pike housemate yg bakal menggila kat uma yg same ng aku . grr ! akhirnye , dpt gak aku kenal housemate aku . bermule ng roomate aku , kak Zana . yoww ! dea degree taww . ta pat tiru assgnment . hee .. tapi ade gak dak pre school yg same ng aku . yg terdiri drpade kikie , wani , kak nys n kak pipah ! kak pipah dr sabah bha ! huhu dea je yg jaoh dr yg laen . sume nie same kos slaen drpd kak nys , dea TESL , seng aku na buat assgnment BI !! yipee .. haha :)

                                                                ORENTASI

yoo org kate , orentasi nie mendera budak2 junior je kannn , mane ade doehh .. nampak no nipu nyee . bes kott , tapiii .. hah ! ade taw tapi dea , kene REGGING gak . didera berjalan jaohh gilaa . yela , UNISEl nieh idak laa kecik mane , besa laa jugak sbb jalan jaoh gila bole kurus beb ! nak kurus ? meh dtg sini comfem ! 43 % kurus . hahaha :)
mcm2 org aku jumpe 4 this batch . yg gedik telampau pon ade , yg gile terover pon ade . yg terOver sgt pon ade . haiyaaa manusie .. heehhe :)

                                                                 KELAS

pas abes orentasi , da mule kelaas kteorg . excited ari isnin sume bangun pagi na pegi clas .. padahal jadual takde pon kua lagi . gila excited pye pasal kan . hehehe bagus2 cm nie anak makk .
nak cite pasal kelas nie ,takde bende sgt la . sbb sampai skg baru 2 clas aku pegi sbb asek cancel je . budak laen , ya ampunn da byk dorg blaja . 2 laa untung nyee dpt clas hujung nieh . di anak tiri kann ! huhh .

                                                               MAKAN

ckp pasal mkn , aku rase na menangis ! kenape ? korg tye kenape ? aiseyyy , mao takkk nye , asek kene CATU je . ngadap maggie ari2 . perhh ! lembab otax aku wehh .. tolong laa sayaaa .. hee tapi alhmdulillah lahh , kali ke 3 housemate aku balek , dpt gakk RICE COOKER sbijik . haha dpt aku bukak pose mkn nasi goreng tdi . bhahaha .. ^^

                                                             PTPTN

HAHA org kate bangang amek pnjman nie , tapi aku p mohon gakk .dan tahniahh ! di LULUSKAN . 2o ribu beb !! aku dan rakan rakan punye semangat print out habess sume dokumen diperlukan. sat g ! pegi dea pye penerangan , amekk kauu kene gakk buat lagi skali . haduhh makk aii .. terbang wehh duet lagi . grr . mane na korek mane na korek . duit duit .. uwaaa .. mumyyyyy .. helppp mee T_T

                                                               LAGI ?

lagi ? lagi ? takde mende laa na cite . HAHA tapi mang ley KURUS lahh dok sini , bgunan jaoh2 . huhh ! penad awakk mna menapak . :) errr sampai sini je kot aku elangkan habuk2