JellyPages.com

Rabu, 29 Jun 2011

hari nie sorang lagi kawan aku pegi melangkah ke alam menara gading . cewahhh ^^ 
semalam tyeka , ari nie peah .. sebelom nie yg laen pon da berangkat gakk . hee pas nie aku n ain lak . 
then tyra . Alhmdulillah sume dpt smbg blaja n bine edop baru , dunie baru . ecehhh ^^ da jd budak2 besar skg . poyo ta poyo la ent .. b4 sume pegi , ktorg jumpe at taman dahlia . macam bodo jee pngai masing2  . gila2 . pas nie tah bile dpt jumpe lagi n lepak cm 2 lagi :D


tyeka ---> johor
peah ----> kelantan

wani ----> pinang
ain ------> sama aku ^^
tyra -----> shah alam
mim -----> cheras


amek kau .. 3 org je jaoh2 .. if ta aku pon tercmapak ke utara sane .. tapi dapat tawaran laen ,then aku pi situ , lebih dekat :D 
hee .. rendu korang .. haiyaaa .. hope nt dpt kumpul lagi .. ^^


GUD LUCK weyhh korang ^^

Ahad, 19 Jun 2011

HEHE dea kawan saya juga :)

actually aku boring gila . tatao na buat ape , aku teringt kan bloggie kesayangan aku nie . n aku terasa na tulis laagi :D . kali nie aku na tulis pasal kawan aku lagi . yela , tade kasih sayang , kawan2 jadi mangsa post aku . HEE :) nie tanda aku sayang kawan2 aku . HiHo :P


kawan aku nie , budak PLKN aku .. tapi aku ta penah na tego dea sbb dea nie tinggi sangat , takot aku na tego ^^  HAHA chill yoo :D
mak ayah dea bagi name RAZi tapi full name aku tatao laa plak kan . lupe na tye . hee :)
hah ape ?? nak tgk pix dea ? ish ! korang nie , saba2 lu .. tahu laa laki tinggi jadi idaman korang , ta saba2 lak na tgk pix dea  ^^ HAHA oke2 .. nah nah , tgk puas2 ..



haa weyhh zi , tgk2 .. aku siap edit utk kau aww .. HAHA . at kem dulu dea nie ketue 4 kompeni delta ..
taiko delta la kann :D .. taiko ta taiko la plakk kan . tatao la plak dea nie friendly gila . if tao , aku tego dea da at kem , hehe . tapi dea nie sombong tol , mls na tego . wahaha ^^
tapi dea mang baek la kann ^^ 



jeng3 .. 2 dea .. amek kauu .. kiut what .. HAHa kembang si razi nie if aku puji . kan mr tapir ^_~
aku tatao la cmne aku bole rapat ng mamat poyo nie . aku salu pgel dea ng name GB , tapi dea nafikan ..  
hah ? korang na tao GB 2 ape ?? ehhh ^^ sebok sebok .. rasie aku ng dea je .. HAHA kan zi ??


tapi kann ade ke patot budak nie kate aku katak .. kauaja kauu .. tapi katak 2 kiut what ^^
haha sebab kau pgel aku katak , nah amekk kau aku pgel kau TapiR :P
lagiii kiut dari katakk kan kann .. kau kan bangge kan :D

ade rupe tapir tak ?? HEHE

pape pon weyhh .. aku na kate aku untung doe kenal kau . sbb dpt body guard yg tggi .. ececehh ^^
dapat kawan yg sempoi mcm kau laa .. HAHA len kali jgn sombong sgt , nie at FB baru na friendly ..
hehehehe .. btw .. -------->

HEPPY 2 BE UR FRIENDS :)

NICE 2 NOE U Mr, TapiR ^^

Sabtu, 18 Jun 2011

rasa rendu , usha pixta :)

rasa rendu bertandang dengan hebad !
sungguh ! aku rendukan zaman budak2 kita dulu :)
kini semua da membesar .
tapi harap friendship nie kekal sampai akhir hayat 

AKU SAYANG KORANG 
<3 <3 <3




amek kau .. pix korang , aku curi .. HAHA :D

kawan baek + rapat = sayang dea :)

saya ada kawan . nama kawan saya nor`ain . dea kawan rapat saya . saya selalu dgn dea berbanding dengan kawan2 saya yang lain . saya dan dea sangat rapat . dari kami form one , kami memang selalu bersama . kami selalu merempit bersama , dengan kata lain jalan2 naik motor tahu . HAHA saya selalu lepak dengan dea , saya jugak selalu serang rumah dea . HEHE . saya jugak selalu gado dengan dea . hah 2 biasa la kan . fitrah hidup berkawan . tapi gaduh2 kami pon kami tak penah gado lame2 . tacing ngada-ngada pon selalu jugak . HAHA nasib bak korang ta kawan baik ngan dea kalau tak , korang boleh jadi gila . sebab kegilaan dea lah saya jadi senang kawan dengan dea . HEE , saya sayang awak la NOR`AIN .
mang kteorang taleyh pisah ! HAHA sebab tempat blaja yg bakal kteorg pegi pon tempat yang sama n kos yg sama . HAHA gila kan . harap2 nnti laki ta sama . saya tanak jadi madu awak la NOR`AIN . kawan ta kawan . HAHA . ehh na cerita sal ktorg n dea nie mang berjela2 la . boleh kena virus nanti  so , korang usha2 la pix2 ktorg je yee ,, HAHA 
<3 <3 <3


I LOVE YOU :)

I Think I Love You (OST. Full House)

keu reol ri eob da go a nil geo ra go mi deot jyo 
nae ga keu dal sa rang han da ni mal do an dwe jyeo eom

kwaen han chil too il geo ra go 
nae ka we ro un ka cha shi neul sook yeo bwat ji man 
i je teo neun nan kam chul so ka eob neun deul yo 

I think I love you 
keu reon ka bwa yo 
Cause I miss you 
keu dae man eob seu myeon 

a moo keo do mot ha ko cha goo saeng kak na ko 
i reon keol po myeon a moo rae do 

I’m falling for you 
nan mol rat ji man 
Now I need you 
eo neu saen ka na mam ki peun ko se 
a ju kau ke cha ri ja beun keu dae ei mo seum eul i je 
po a yo 

u ri an eo ul rin da ko shin ku keu ke tak cho da go 
ha na boo teo yeol-gae do dae she mwi han gae ra do mat neun ke eob naun de 
eo teo ke sa kwol soo it nya ko 
mal do an dwe neun yae ki ra ko mi ha myeo tul reo dat ji man 
i je teo neun nan keu reo gi ga si reon geol yo 

I think I love you 
keu reon ka bwa yo 
Cause I miss you 
keu dae man eob seu myeon 
a moo keo do mot ha ko cha goo saeng kak na ko 
i reon keol po myeon a moo rae do 

I’m falling for you 
nan mol rat ji man 
Now I need you 
eo neu saen ka na mam ki peun ko se 
a ju kau ke cha ri ja beun keu dae ei mo seum eul i je 
po a yo 

wae mol rat jyo keu dae ra neun keol 
wae mot bwat jyo pa ro a pin de oh yea 
keu do ngan i reo ke pa ro nae 
kyeo te i seot neun ne 
wae i je seo ya 
sa ra ngi po i neun keon ji 

I think I love you 
keu reon ka bwa yo 
Cause I miss you 
keu dae man eob seu myeon 
a moo keo do mot ha ko cha goo saeng kak na ko 
i reon keol po myeon a moo rae do 

I’m falling for you 
nan mol rat ji man 
Now I need you 
eo neu saen ka na mam ki peun ko se 
a ju kau ke cha r ja beun keu dae ei mo seum eul i je 
po a yo 

Rabu, 15 Jun 2011

jaoh jaoh

ye jaoh2 ! . ape ? sape yg jaoh ? ouhh = = ' kawan2 aku . na taw nape ? yela ktorag kan da abes skola . skang da na bulan 7 . ape lg ? smbg stdy la .. ape laa lg mao tye .. HAHA . haihhh sedih aa .. yela masing2 na pg jaoh .. tp trima kasih at tyeka sbb berjaya menitikkan air mata aku .. haha ..
tahu tak knp ? sbb dea ckp nie :(



nampak tak love merah 2 .. haa ta npk kann .. geram betol aku .. buat2 nmpak laa ye .. HAHa
tenks 2 tyeka . dea na g johor :( 
sedih sbb dea teddy saya .. tyeka , saya sayang awak taw .. engt taw .. 
kawan terbaekkk :) 
"kini jadi bahan rindu yang ku simpan"

I LOVE YOU :)

Ahad, 12 Jun 2011

kebetulan atau ditakdirkan :)

jiwang je title 2 kann .. HAHA tp 2 yg menarik hati :D .. nak tahu kenape ? saba2 .. ta saba2 pulakk korang niehh . lek luu .. HEHE .. sebenar nyee nie lahh yg terjadi kann .. alhamdulillah akak sedare aku da selamat berkahwin 4/6 n 5/6 hari tu .. dea anak pak long aku .. tapi nie buakn yg aku na citekann .. HAHA bengang ?? relex laa .. HAHA permulaan je 2 .. ngee .. 


aku ade kenal ng seseorang dr fB .. korg taw kan fB 2 ape ? gilaa laa kau tatao .. bole msuk book of records kalo tatao .. hee :) .. nie laa kawan yg aku mksudkan ..nie pix mule time aku kenal dea :)

ewan (:


actually dea nie kawan kepada kawan plkn aku > faris ..
bile da kenal2 , name ktorg same upenye .. aiseyhh  wan jugak .. cume aku name ktrunan wan n dea izwan but di pggel wan ..
HAHA . mcm2 kann :D if on9 ade laa IM ng dea niehh ..
dea bes , funny , ta sombong , friendly , humility :)


berbalek at kenduri akak sedara aku 2 kann ..ade sorg guy nie .. actlly cousin aku yg perasan sbb sorg guy jd perhatian dea .. nak cerite ape jd mang funny gila .. tp siape sangke , ketentuan Ilahi kann :)
aku pon sengal alam lahh g usha jugakk sape yg cousin aku mksdkan .. tp aku wat dark lagi ..
time aku dok bwh khemah , ganti cousin aku 2 jge kaunter duit 4 mak long aku , guy nieh dtg coz na balek da kott .. but dea murah ng syuman .. senyum saja .. aku pon senyum laa balek .. HAHA (gila miang)
tetibe terlintas at kepala aku yg guy 2 muke mcm same je ng kawan fb aku nie .. tp bile pk2 mcm ta logik kann kawan yg stay kl bole dtg at kg aku .. so , aku abaikan jelahh .. HAHA


esok nyee , at kenduri blah laki .. aku pakai baju putih :) mcm aku je na kawen .. HAHA
aku turun je kete , aku see guy yg same yg syum at khemah semlam 2 .. aikk ?? dea nie sdare mare aku jugakk ke ?? (haa 2 lah yg terlintas at aty aku time 2) Hee , tp cume mampu syum jelahh ..
tp mang siyes muke guy kenduri nie same ng kawan aku .. HAHa cousin aku pon tekejut sbb guy yg dea minat 2 ade .. :) wahhh .. mcm pelik je .. so , wat dark jelaa kann .. ta kenal ponn = = '
haihhh wan2 , ta abes2 syum at guy 2 .. maklum laa aku nie mang suke syum .. HIHI :D
time mkn , aku wat tatao jela kann .. tp syum laa jugak if terpandang guy 2 .. ngee :) smpai abg sdare aku pon terperasan .. HAHA klaka je :p


da abes settle sume hal , guy 2 cm na balek .. yahh mang dea na balek .. so bye2 jela .. 
jap2 ! ta abes cite laagi .. HAHA aku ta pwas ty , aku g bukak pofail kawan aku izwan nie .. usha pix2 dea ..
tettt ! krete mcm same je .. nie hah buat aku dpt cam dea :D




kbtulan dea on9 . aku pon tye laa .. teke pye teke .. yeah ! mang betol kawan aku nie laa guy 2 .. HAHA kecik nyee dunia :) ta sgke kawan dlm fB , sembang dlm fB tp bole dduk sebela2 time at uma kenduri :)
kebetulan atau ditakdirkan ? 
HAHA :) bile engat senyum sorang2 .. 





nice 2 noe u izwan shah :)