JellyPages.com

Sabtu, 27 Ogos 2011

hari raya


     raya raya raya,, bape hari lagi dah nak raya.. ohooohoii.. org sebok ng raya, aku sebok ngan assignment.. yeahh memey terbaek laa wokk.. baju raya langsir raya kueh raya.. sume lengkap tapi feel raya mana mana mana?? ta jumpaa haha. ahad malam aku balek kampung dah kat perak..
     so sebelum balek ke kg nak le aku mohon ampun n maaf kat sape2 yg bace entry2 aku nieh :)
kot2 ade kate2 yg ta bes di bace ke hape ke.. kawan-kawan maaf la ye.. korang dah tua sume ta pat na bg uet raya.. selamat hari raya aidilfitri :D

Jumaat, 26 Ogos 2011

hari dah pagi

kesejukan , itu la dea hah.. keboringan.. kesenyapan haha.. taleyh bla ayat.. knp ea ?? sebab aku da ade kat rumah.. i`m coming home.. i`m coming home... tell the worls i`m coming home... lalalalalala~
excited nyeeee tulis haha kalo kat hostel skg nie mase untuk makan ataupon melepak ataupon mengacau kak nys.. haha rendu plak ng dorg kann.. dah nak raya bape hari lagi nak raya taaapi mcam ta sambut raya jee sebab  aku mang takkan raya.. woaaaa assignmnent belambak beb.. nak kena hantar pas raya sume nyaa.. ohh God.. gila betol wat kerja last minute.. amekk kau padan mukaa..
ye ye ye aku tengah boring gilaaa.. ape mao buat ?? game ?? chatting ?? skyping ?? ohh nooo just blogging.. yeaahyeahhh lets blogging evrybody.. hoho:D
dah tade mende na tulis , jom out = =' tiidoooooo :D

Khamis, 25 Ogos 2011

mc`donalds

             Berbuke puasa kat mc`donalds memang gila, sebab jaoh dari unisel. mane tak nya kat kuala selangor pergi nya. jenuh cari kereta sewa yang available akhirnya dapat jugak kat sorang brado nieh satu kereta. saga fl puteh beb. hoho memang muat la kan dduk satu kete 6 orang. yeeee tesepit-sepit kat tepi pintu, rasa nak kua dduk atas bumbung. adoihhh . su  A.K.A abg ensem yang drive. hoho rase macam nyawa aku melayang-layang kat udara time niehh. bole plak cross jalan time u-turn. al-maklumlaa kete besa. adesss kene plak gelak ng pacek motosikal. jangan gelak lah pacek !! memang sume tunduk kepala bawah sit la jawapannya kann. tet tet lampu traffic da ijau, su !! cepat jalan. huwahhh selamat u-turn. memey bedekah sume orang dalam kete. bole kan korang bayangkan macammane rupe kitorang time nieh haha..


             Dah sampai kat mc`d, memang lama lah na tunggu kan, ramai gila orang!! shuhh shuhh aku na mengoder. settle amek makanan aku ngan kawan-kawan aku yang lain minum dengan tak senonohnya haha dahaga.. nyummy sedap nya sundae macam dah setaon tak makan. mana tak nya dok ngadap maggie je hah kat hostel hihi biol kepala.. sume amek makanan yang same je.. spicyChickenMcDelux.. ohoooo bahagia nyaa makan sampai comot-comot huhh..

here`s some picta !



sedapnya makan sampai terfikir na buat muke monster menggunakan kentang goreng.. haha datang kegilaan apabila sume orang melihat dengan penuh kepelikan melihat student unisel berperangai pelik seperti kami.. tapi kami tak kisah janji kami heppy selalu dengan apa yang kami buat.. cewahhh ayat mang menusuk jiwa dan raga haha... mahu tgk gambar lagi ?? bole bole nie lah picta monster unisel :)





terimas kases las wahais kawans-kawans sebabs pegis makans m`cds nies.. laens kalis kitas pegis lagis.. woot woot :)                                    

Selasa, 16 Ogos 2011

saya mengantuk = = '

ouhh sangat mengantuk lah hari nie . kenape ? sebab aku tido lambat . senang cite ta tido mase orang lain tido . haihh = =' sume kerana satu assignment yang harus aku dan rakan aku siapkan . sebab khamis nie da kene present . OMG !! wish our luck . first time na buat pembentangan nie. masing-masing ketakutan , kecuakan , ketidakselesaan dan sebagainya . ouhooo , masing-masing da ade eye bag ! memang mcm panda :D 
teringat kawan aku yang suke panggil aku panda . yeah ! tahniah mulut anda masin sehinnga saya punya mata memang da macam ape yang anda cakap . hiho :)
sekarang tengah menunngu jam 1.15 . kejap lagi na kua n berjumpa dengan encik Rani a.k.a lecturer kamiorang untuk present khamis nie . ohhhh takod nye . jangan kena reject da lah . jenuh kiteorang nak mencari lagi . tolong tolong tolong ....... ~!! kepenatan .. 
huwarhhh da na pegi bersiap , nak kua na pegi jumpe :D

terus menaip

gelak gelak dan gelak lagi . ye pejam celik pejam celik da sebulan aku jadi penghuni unisel . kawan-kawan satu umah pon bole tahan gila nya . maken hari maken sayang dengan keadaan sekeliling :) woaaaa romantik nyaa . gelak tawa gelak tawa . takde benda lain na buat lagi . yarhh ! normal bagi seorang mahasiswi assignment itu satu benda yang wajib dan aku tak buat pape lagi untuk kerja aku 2 . hebat ta aku . hebad bukan . aku seorang manusia biasa yang taktao perkara baru dalam hidup . cewahhhh , aku taktao lahh na buad kerja2 nieh . sape na tolong , tolong sayaaa . hanya tinggal bape minggu untuk aku menyiapkan tugasan nie . ta lama lagi aku kena buat assignment luar plak dgn kawan2 group aku . Kikie , Sue , Miza :) tempat bersejarah ..... mungkin ke Pangkor . tapi tak kot , jaoh merentasi lautan . cewahh :D bagi idea sikit koranggg :(
woaaa sebenarnya tatao na tulis ape . k bye !