JellyPages.com

Sabtu, 29 Disember 2012

sunyi lah sepi

tak lama lagi aku bakal masuk sem baru .. dah nak masuk sem 5 dah aku kat unisel .. maksudnya aku dah setahun lebih study kat unisel nie haa .. sedih bila fikir aku dah nak habis belajar .. aku akan jauh dengan orang yang aku sayang . kawan kawan , cinta hati .. hm hm .. now tgh cuti sem .. harinie dah 3 hari dia masuk hutan sebab kena pergi kem induksi untuk fasi MTS .. dia join lagi untuk jadi fasi mase orientasi bebudak baru kali nie .. kat dalam hutan tu dia takde line handfone .. aku salu text dia bbm dia tp lambat nak sampai sebab line takde .. dia pun tak dapat contact aku sebab takde line kat sana .. serius aku sunyi gila takde dia .. dia tak contact aku , sepi lah handfone tuu .. yela , mana aku message orang lain selain dia .. kalau dia tak text , tak call memang bisu lah handfone aku tuu ..

esok hari keempat dia kat sana and dia akan balik unisel dan keluar dari hutan  tuu .. maknanya aku dah boleh contact dia ! yeayyy !! happy nya .. nanti boleh dapat text dari dia , call dari dia .. lame woo 4 hari tunggu b .. hihik ngada kann .. kalau lepas nie lagi sakit kan .. lepas abes belajar dah tak nampak muke dia , tak jumpe dia lagi dah .. yelah , dia jauh nun kat kedah sana .. aku kat sini .. 5 jam perjalanan baru sampai kedah .. dah rasa sedih awal awal lagi dah ..

lepas nie dia busy dengan keje MTS lak .. jarang lagi lah dapat text , OTP dengan dia .. lepas dah settle semua kerja dia baru dia free .. haiyoo ~ lame nyaa mase tuuu .. hmm , harap dia pegang janji dia .. janji kami .. takmoh gatal gatal nahh ! belasah nanti :)

sayang awak Muhammad Syazwan :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan