JellyPages.com

Selasa, 17 Julai 2012

assalamualaikum . hi !
sem 3 aku dah pun berakhir . last payper aku 11 julai haritu . hee then kami kawan-kawan pun rancang nak pergi jalan-jalan macam sem sem yang lepas . hee kali nie 2 kereta okay ! ade aku , wan , mira , adiey , syerin , kikie , leen , kak su and abg aim . aww ! :)


masa nei ontheway dah nak pergi shah alam . bosan bosan dalam kereta . kami snap snap lah gambar kan . haha kelaka :)



jalan punya jalan , kami singgah giant shah alam . sementara nak tunggu diorang sampai . eh ! ade kerusi urut . wan ngn adiey pun ape lagi . lenjan lah . hilangkan lenguh at badan . haha ! :D





dah takde keje budak 3 orang nie . mentang-mentang ade public fon , jadi model lak korang kan . haha ! bosan punye pasall . naahh ..~ 3 3 jadi gila :D








haha nasib aku ngn hubby ta jadi hantu public fon cam dorang . kehkeh . aduhh ! lapa lah pulak . jom terjah , carik makanan :D




tuu diaaa ~ berasap lagi kauu .. sedap gak lah . ah ! janji kenyang . hehe :D

lepas je dah kenyang melantak , kami pusing satu giant nak cari pintu kua and nak g taman arnab . haha ! 2 kali pusing sebab nak cari jalan dekat tembus taman arnab . padahal pintu tu sebelah-sebelah je . haha sengal gile kot !


okay ! nak masuk sini . ade cukai . lai lai due ringgit okay ! satu kepala . haha . comel gila lah aku cakap arnab dia . aduh . aku paling suke anak arnab yang aku pegang tuu . adeyh ! macam panda .. :D


ada orang tu kata , gambar nie , nampak ciri-ciri seorang ayah . dah boley kawen yanx ! hahaha :D


haihh omey nye panda bunny saya ! kalah bunny awak .. :D

yang bes kat sini ! boley bagi arnab-arnab nie makan . beli ah satu plastik carrot . dah siap potong . seringgit satu ! ermph , kesian dekat arnab besar yang belakang . kami pergi belakang lah bagi dorang makan . sampai masuk dalam :D






adeyh ! omey iler kot . wa ta berani masuk . jadi jurukamera je . takot . haha !

dah penat melayan arnab-arnab nie , rombongan jenab sampai ! haha so kami pun keluar and cari tempat lepak . haha ! 


masa berhenti nie , perasan tayar kereta dorang macam kempis sikit . so , nak cari petronas . nak pam tayar . eh ! hujan lah pulak tetibe kan ..


haha maaf gambar tak sempat terbalikkan . tu adiey . pegang payung hijau untuk kak su . hujan nok . kesian dia . :D

sebelum tu , rancang nak pergi lepak dataran shah alam . tapi tah camne , sesat lak . adeyh ! pusing-pusing  tak jumpe pun . last nye rancang pergi tempat lain lah kan . rombongan g satu bes lah . lepak at padang lagi . takde gambar lak nak masukkan :D


bosan gila dalam kereta . nie hah ! hamekk keje gilo :D

kami rancang pergi klang pulak . abg aim ajak pergi GM . woah ! jalan-jalan situ . nasib tengah kering , kalau tak . macam-macam dah kami beli . haha !

pastu kami singgah jusco bukit tinggi tu .nahaii . lepaking !




masa jalan-jalan . aku terjumpa kedai buat nama at fon . omeey ! aku , wan n mira pun singgah buat . haha kesian akak nie melayan kitorang . tapi sempat beramah mesra :D


lastly , kami singgah kat kedai makan nasi lemak cinta sayang . haa sedap gak lah . ramai orang . the last pixta . aku and kikie (:


:) MY SWEET HOUSEMATE (:

JUMPA SEM 4 !




3 ulasan: